Ezzel a recepttel nem lesz száraz a csirke-rizs kombó!

 

Hozzávalók:

– 1 kg csirkemell filé

– só, bors

– 2 ek olaj

– 2 ek liszt

– 1 nagy pohár tejföl

– 4 ek méz

– 2 ek mustár

– 2 zacskó rizs

 

Elkészítés:

A vékony csíkokra vágott csirkemellet megsózzuk, megborsozzuk, aztán egy mélyebb serpenyőben, felhevített olajon fehéredésig sütjük.

Ha ezzel megvagyunk, megszórjuk a liszttel, rátesszük a tejfölt, majd a mézet és a mustárt is hozzáadjuk. Óvatosan összekeverjük, majd egy kevés vizet öntünk rá. Kevergetve néhány percig főzzük. Ha pedig szükséges, tovább ízesíthetjük.

Közben kifőzzük a rizst, és együtt tálalhatjuk is.

Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!

Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!